Activitats

Activitats continuades


DOMINÓ

Campionat Social de dòmino, per parelles (per a més informació, veure l'apartat seccions)  


CURSOS DE PATCHWORK I LABORS

(per a més informació, veure l'apartat seccions)  

BALL EN LINEA, COUNTRY, CHA-CHA-CHA, SALSA, TANGO...

Es requereix inscripció prèvia. (per a més informació, veure l'apartat seccions)

INICI  A LA COSTURA  I  ARRENJAMENTS

Places limitades. (per a més informació, veure l'apartat seccions).

PETANCA

Places limitades. (per a més informació, veure l'apartat seccions).

COL·LECIÓ DE PLAQUES DE CAVA


Os recordem que seguim fent la col-lecció de placas de cava, si en teniu, penseu amb nosaltres, en les porteu. I es poden fer intercanvis. (per a més informació, veure l'apartat seccions).


PROPERES ACTIVITATS

DINAR DIA DEL SOCI

DATA: 2024


ON ANEM?: FÀBRICA 1 (Fàbrica de Creació) - Planta Baixa el dia: 19  de Octubre

hora: 14,30

OBSERVACIONS: ball amb musica en directeSortides Culturals

Sortides Culturals

Durant l'any, també organitzem sortides culturals amb autocar, d'un dia i fins i tot de dos dies. Viatgem a diversos indrets de Catalunya, fem visites d'interès cultural, això sí, després de la visita anem a un bon restaurant on mengem, riem, ballem, fem sortejos i un petit obsequi a tots els assistents.

Aquestes sortides, estan pensades per als nostres Associats, que gaudeixen d'uns preus especials, però pot apuntar-se qualsevol persona que ho desitgi prèvia inscripció i pagament a les nostres oficines el Carrer Sant Adrià, 20 Local 12, de Barcelona, els dijous de 17 a 19 hores.

US ESPEREM ....... NO US ARREPENTIREU I..... REPETIREU 

Conferencies

Conferencies

Donem conferències i col·loquis per a escoles, centres culturals, col-lectius o qualsevol associació que ens ho demani. Aquest tipus d'actes, estan destinats a donar a conèixer l'activitat industrial de barri de Sant Andreu, centrant-nos bàsicament en la Fàbrica de Filatures Fabra & Coats, S.A., els seus treballadors/es i els sistemes de treball d'aquelles èpoques, observant sempre un gran interès en tots els seus assistents, tot això va acompanyat d'una petita projecció de la història, el funcionament i la vida a la fàbrica.

VISITES GUIADES

VISITES GUIADES AL RECINTE

Fem visites guiades al recinte, gratuïtes,  dilluns y dimecres, en  horas concertades amb la suficient antel-lació. Es fan les visites per grups, amb un mínim de 10 persones, i va dirigit a escoles, casals i diversos tipus de col-lectius.