Activitats

COMUNICAT DE LA JUNTA

Benvolguts Socis/es. 

Ens posem novament amb contacte amb tots vosaltres, per comunicar-vos les novetats que han sorgit aquest any 2020, temps d'aquests maleït virus.

1º, Podem dir que després de 15 anys de lluita per poder tenir el Museu, hi donar a conèixer la industrialització de Sant Andreu, està molt ben encarrilat. L'avant projecte ja el tenim fet, l'equip d'arquitectes juntament amb BIMSA, el MUHBA i la nostra col·laboració, estem junts treballant per fer el projecte executiu.

2º, El passat mes de desembre es va signar el pressupost per dur a terme el projecte executiu, i posteriorment la remodelació de la nau F, antic magatzem del fil cru i el tint negre ( 1700 m.2) per poder començar les obres, del Centre d'Interpretació del Treball . Dins d'aquest Centre també tindran representació les grans indústries, Pegaso, Maquinista i Mercedes Benz.

Museu Centre d'Interpretació del Treball, Fabra &Coats

3º, Gràcies a tots/es per la vostre ajuda i recolzament durant tots aquests anys. Agraïments al ICUP,MUHBA, BIMSA i les Entitats, Pegaso, Maquinista, Ignasi Iglesias i d'altres.

Una forta abraçada.

Junta Directiva d'Amics de la Fabra &Coats.

Barcelona, febrer 2021.

Pere Fernàndez Bori
President


PROPERES ACTIVITATS

DINAR DIA DEL SOCI

DATA: 2023


ON ANEM?: FÀBRICA 1 (Fàbrica de Creació) - Planta Baixa


OBSERVACIONS: Data a concretar


Activitats continuades


DOMINÓ

Campionat Social de dòmino, per parelles (per a més informació, veure l'apartat seccions)  


CURSOS DE PATCHWORK I INICI A LA COSTURA

(per a més informació, veure l'apartat seccions)  

BALL EN LINEA, COUNTRY, CHA-CHA-CHA, SALSA, TANGO...

Es requereix inscripció prèvia. (per a més informació, veure l'apartat seccions)

CURSETS DE GANXET, LLANES, MIG PUNT I PUNT LLARG

Places limitades. (per a més informació, veure l'apartat seccions).

PETANCA

Places limitades. (per a més informació, veure l'apartat seccions).

COL·LECIÓ DE PLAQUES DE CAVA


Os recordem que seguim fent la col-lecció de placas de cava, si en teniu, penseu amb nosaltres, en les porteu. I es poden fer intercanvis. (per a més informació, veure l'apartat seccions).

Sortides Culturals

Sortides Culturals

Durant l'any, també organitzem sortides culturals amb autocar, d'un dia i fins i tot de dos dies. Viatgem a diversos indrets de Catalunya, fem visites d'interès cultural, això sí, després de la visita anem a un bon restaurant on mengem, riem, ballem, fem sortejos i un petit obsequi a tots els assistents.

Aquestes sortides, estan pensades per als nostres Associats, que gaudeixen d'uns preus especials, però pot apuntar-se qualsevol persona que ho desitgi prèvia inscripció i pagament a les nostres oficines el Carrer Sant Adrià, 20 Local 12, de Barcelona, els dijous de 17 a 19 hores.

US ESPEREM ....... NO US ARREPENTIREU I..... REPETIREU 

Conferencies

Conferencies

Donem conferències i col·loquis per a escoles, centres culturals, col-lectius o qualsevol associació que ens ho demani. Aquest tipus d'actes, estan destinats a donar a conèixer l'activitat industrial de barri de Sant Andreu, centrant-nos bàsicament en la Fàbrica de Filatures Fabra & Coats, S.A., els seus treballadors/es i els sistemes de treball d'aquelles èpoques, observant sempre un gran interès en tots els seus assistents, tot això va acompanyat d'una petita projecció de la història, el funcionament i la vida a la fàbrica.

VISITES GUIADES

VISITES GUIADES AL RECINTE

Fem visites guiades al recinte, gratuïtes,  dilluns y dimecres, en  horas concertades amb la suficient antel-lació. Es fan les visites per grups, amb un mínim de 10 persones, i va dirigit a escoles, casals i diversos tipus de col-lectius.