LA VEU DEL SOCI


Aquesta secció ha estat creada i redactada pel nostre estimat col·laborador, company i amic Antoni Martinez Payet, que ens va deixar el 23.12.2019 (D. E. P). Serveixi aquest esment com un petit homenatge de reconeixement a la seva inestimable entrega i  tasca realitzada pels Amics de la Fabra i Coats. Gràcies Antoni.

Antoni Martinez  Payet

Secretari  2006 - 2019

Amics de la Fabra i CoaatsAquesta secció está pensada i feta per què tothom pugui dir-hi la seva, per què cadascún i cadascuna de nosaltres pugui expresar i fer arribar a tothom els seus pensaments, els seus sentiments, les seves nostàlgies, els seus records, bons i menys bons, i que tot això ho compartim amb els demés treballadors/es de la Fabra i amb aquelles altres persones que no hi han treballat mai, que pot ser que ni haguessin sentit parlar mai de la Fabra, ja que així anirem fent aquest cercle d'AMICS, cada cop, més i més gran.
Aquí publicarem els vostres relats, les vostres vivències, el que heu viscut, el que heu vist, el que heu patit, el que heu disfrutat... Per què vareu plorar?. Per què vareu riure?. Que os agradava de la vostra feina?. Que odiaveu fer?. Les bromes amb els companys/es, els esmorçars de cullera i forquilla a la mitja hora... En resum la vida, la vostra vida durant els anys que vareu treballar a la Fabra