EL RECÓ DE LA JUNTA

BENVINGUDA DEL PRESIDENT
Benvinguts tots i totes a la gran família dels Amics de la Fabra i Coats. Ens incorporem a través d'aquesta pàgina Web, al mon actual de la informàtica i la fibra òptica, amb el desig de donar-vos a conèixer i fer encara més gran la família dels que formen aquesta entitat dels Amics de la Fabra i Coats. Així mateix vull donar les gràcies a tots i totes, treballadors/es i ex-treballadors/es, com a tots els que sense haver-hi treballat també ens han donat el seu suport per crear aquesta gran família. A Sant Andreu més o menys tothom ha tingut algú molt proper (avis, pares, mares, germans, germanes, etc...) que hi ha treballat, motiu pel que creiem que tanta gent s'ha bolcat en el nostre propòsit de donar a conèixer el que ha sigut la Fabra i Coats pel barri.

Agraïments:

1. A tots els membres fundacionals, Junta Directiva actual i col·laboradors.

2. A tots els socis i sòcies que ens han donat el seu suport i ens han fet costat amb la seva presència, sense els quals no hagués estat possible fer aquest gran projecte, que actualment està a punt d'aconseguir els seus propòsits.

3. A l'empresa Coats Fabra, S.A., per el seu suport i ajuda en el desenvolupament de la nostra finalitat.

4. Al Ajuntament de Barcelona i especialment al Districte de Sant Andreu, pel recolzament constant rebut d'ells, des de la fundació al 2006, de la nostra Entitat.

5. I com no, al Sr. Joan Roca, Director del Museu d'Història de Barcelona (MUHBA), per la seva tasca, suport, col·laboració i empenta per fer possible el futur Museu Tèxtil d'interpretació del Treball, que estarà ubicat dins el recinte de la Fabra i Coats.

Salutacions

Pere Fernández Bori President d'Amics de la Fabra i Coats