JORDI GILI

 Hola, amigues i amics

M'ha vingut al cap que ara farà un any varem fer l'ultima sortida amb aquesta Entitat. Les trobo a faltar molt, sobretot perquè ens transformem en una pinya, contents i amb ganes de pesar-ho be. Es curiós, però s'ha de viure per entendreu.

LA CALÇOTADA. Ja fa un any. I desprès quasi lo mes bo: el sorteig de LA LLONGANISSA. Quin far de riure. Tothom esperem que ens toqui la llonganissa, (ja hem diràs tu) , però nomes per la xerinola que es forma ja fa il·lusió.

Ah! I desprès la gresca del ball, sobretot les senyores que com en tot son les mes decidides a sortir a la pista a moure l'esquelet.

Tot això ho trobo a faltar molt. Be, les visites culturals també, eh!! Però ja tenen un caire mes seriós, mes intens i mes intel·lectual . La veritat es que hem vist molts museus, viles, monuments i sempre s'aprenen coses noves i força interessa'ns.

Que consti que tot això ho estic pensant amb alegria i també amb enyorança, i com tot passa en aquesta vida, espero que de mica en mica tot torni a la normalitat i trobar-me assegut al autocar cap a la propera..... SORTIDA CULTURAL.

Ah!! Qui no hagi vingut mai us animo a que ho feu. Segur que no us penediu.

Una abraçada

Jordi Gili,

Soci nº 3

Febrer 2021

Febrer 2021